March 31, 2023

Bleona: Dua b,urrë që t’më rr,ahë 3 herë në ditë dhe të më kë,naq gjatë.“Unë dua një burrë të vërtetë, që t’më rrahë tri herë në ditë”, tha Bleona Qereti në “Xing me Ermalin” kur u pyet nëse do të marrë shembull këngëtaret e famshme si Madona dhe Jenifer/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lopez që kanë pasur lidhje me burra më të vegjël në moshë.“Burri më duhet burrë, të më rrahë tri herë në ditë, jo kot. Kështu me kalamaj, s’merrem unë me kalamaj.Jo të më rrahë, është ideja. Nuk e kisha për dh unë, nuk do doja të promovoja dh unën në familje, por d reqi e mori, burri duhet burrë tani, jo kalama./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *