January 29, 2023

Arta Nitaj po shkëlqen në skenën e spektaklit “Dance Albania” në Tv Klan. Por sipas Klaudia Pepës dhe Ilir Shaqirit, ka ende për të mësuar për të qenë më e zhdërvjelltë dhe të transportojë lëvizjet me muzikën. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Balerini Ilir Shaqiri shton se ka edhe diçka tjetër mbi të cilën modelja dhe aktorja duhet të përpiqet më shumë në performancat e saj. Ilir Shaqiri: Problemi yt më i madh për mendimim tim është hapja e këmbëve sepse je e mbyllur, kupton? Elasticiteti ka të bëjë shumë sepse duhet të punosh shumë sparkatën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *