March 30, 2023

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj ka deklaruar se Qeveria e Kosovës është kthyer në qeveri të administrimit dhe mirëmbajtjes, ku Albin Kurti po duket si administrator e Hekuran Krasniqi si kontabilist.Sipas tij, kryeministri Kurti është administrator dhe e ka një kontabilist për mbledhjen dhe shpërndarjen e parave sepse ka shumë probleme Kosovë dhe deri tash nuk janë parë asnjë zgjidhje për ato.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Limaj tha se rënia e LVV-së është normale për shkak të mosefikasitetit qeverisës.Ai tha se Qeveria e kanë zgjedhur rrugën t’i mbaj paratë, duke shtuar se vetëm në Kosovë ndodh që duke mos investuar një vit e gjysmë, e votuesit të thonë mirë e ka.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *