March 31, 2023

Gazetari Vehbi Kajtazi, ka reaguar pas goditjes që presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, i ka dhënë kreut të qeverisë shqiptare, Edi RamaKajtazi ka thënë se Vjosa Osmani e sulmon Edi Ramën meqë përmes një sulmi të tillë mendon se e dëmton Hashim Thaçin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më tutje, Kajtazi ka thënë se Osmani e sulmon Thaçin meqë e di se ai në burg ka më shumë autoritet sesa vetë Osmani që është në liri dhe presidente.“A e dini pse Vjosa Osmani e sulmon Edi Ramën? E sulmon sepse mendon se nëpërmjet këtij sulmi e dëmton Hashim Thaçin. A e dini pse e sulmon Hashim Thaçin? Sepse e di se më i fuqishëm dhe më me autoritet është ai në burg sesa kjo ne liri dhe ne pozite te presidentes”, ka shkruar Kajtazi në llogarinë e vet në “Twitter”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *