March 31, 2023

Gary Williams dhe gruaja e tij Angela, Lancashire, me profesion shitës ishin në bregdetin e Middleton pranë Morecambe Bay, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

kur nuhatën një erë si peshk i kal’bur. Pas erës së k eqe ata panë një shkëmb të çu dits hëm që nga larg dukej si të vj’ella balene./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti kishte lexuar më parë në një gazetë në lidhje me një su bst ancë n shumë vlerë, kështu që shkëmbi i madh u mbështoll me shami dhe e morën me shtëpi. Nese Deshironi qe ta ndiqjeni lajmin e plote ./Ju ftojme qe ta hapni marketingun per 5 sekonda dhe shfaqet lajmi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *