March 31, 2023

Një grua i ka blerë burrit të saj një kukull që duket si ajo, në mënyrë që burri i saj të bëj seks me kukullën, kur ajo nuk është në disponim të mirë.Char, 23-vjeçe, tha se i bleu bashkëshortit të saj, Callum, 28-vjeç, një kukull 1,762 euro, për ta përdorur kur ajo nuk është në humor.Çifti, të cilët fitojnë para përmes “OnlyFans”, e kanë quajtur kukullën Dee, dhe thonë se ta kesh atë në shtëpi ka qenë një mënyrë e lehtë për t’i përmirësuar gjërat, pa bërë një treshe me një person tjetër.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ne po flisnim për t’i përmirësuar gjërat dhe për të pasur një treshe ose katërshe, por si shumica e vajzave, unë isha e shqetësuar se do të kisha vështirësi të shihja Callum me një grua tjetër. Ishte një vendim i përbashkët për të blerë një kukull seksi, por ishte vendimi më i mirë dhe padyshim që ka përmirësuar jetën tonë seksuale”, tha gruaja Char.Ata thonë se Dee “i ka vënë flakën jetës së tyre seksuale”, dhe se kukulla rregullisht bashkohet me ta në shtrat.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Char dhe Callum, të cilët fitojnë deri në 82 mijë euro në muaj në faqen e internetit të përmbajtjes për të rritur, thonë se ideja lindi pasi diskutuan për seks në grup, por Char ishte i shqetësuar se ajo mund të bëhej xheloze. Si një zgjidhje, ata blenë kukullën.Ata tani e trajtojnë kukullën Dee si një person të vërtetë, duke e veshur me të brendshme dhe fustane të bardha, si dhe duke e marrë në xhiro me makinë.Dee gjithashtu shfaqet rregullisht në faqen e tyre në “Only Fans”, dhe është një hit me 2000 abonentët e tyre, shkruan MirrorJu ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *