January 29, 2023

Në emisionin e mbrëmshtëm të emisionit Politiko të kanalit10, ku u diskutua për grevën në arsim, dhe mes tjerash konferencën më të përfolur të 24 orëve të fundit për këtë problem, atë të Bashkësisë Islame të Kosovës.Një debat tejet i ashpër, ndodhi mes gazetarit Halil Matoshi dhe hoxhës nga Drenasi, Osman Musliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *