January 29, 2023

Anëtari i Kryesisë së LDK-së, Muhamet Hamiti ka thënë se nënshkrimi i një plani për konsultime mes Serbisë e Rusisë në OKB është plan kundër Kosovës.Ai më tej ka thënë se në këto rrethana Kosova s’duhet të jetë pjesë e “Ballkanit të Hapur”, sepse sipas tij prijëse e tij është Serbia.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Hamiti ka thënë se Serbia është rreshtuar me Rusinë, prandaj nuk është krahë me Bashkimin Evropian.“Serbia është me Rusinë, jo me BE-në.Kosova do të bëhet pjesë e BE-së, NATO-s dhe OKB-së”, shkroi ai. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *