January 29, 2023

Historiani Olsi Jazexhi thotë se shenjtorja Nënë Tereza nuk është shqiptare. Edhe pse vetë ajo ka deklaruar se është me origjinë shqiptare, Jazexhi pr0v0kon duke thënë se shenjtorja ishte projekt i Vatikanit dhe ClA-s.Sipas tij, Nënë Tereza është përdorur për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nënë Tereza nuk ka qenë shqiptare, por vllahe sipas Aurel Plasarit. Ka shumë libra në perëndim që tregojnë se ka qenë një pr0jekt i Vatikanit dhe ClA-s për të projektuar bamirësinë e njeriut të bardhë mbi popujt hindu dhe ata myslimanë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *