November 28, 2022

Besnik Lajqi, një koleksionues nga Kosova, në një intervistë që dha për emisionin “Abc-ja e mëngjesit”, tha se ka parë UFO në Kosovë.Ai po fliste për një kërpudhë gjigande që thotë se e ka gjetur në fshatin Drelaj në bjeshkët e Rugovës, ku tha se kishte parë gjithashtu UFO në të njëjtin fshat.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Para shumë vitesh në këtë fshat kam parë dhe Ufo. I pashë në qiell, në bjeshkë dhe thirra policinë. Ushtarakët e NATO-s panë filmimin. Kam parë 3 net, ndonjëherë nga 10 dhe 20 minuta. I kam parë dhe në Bosnje dhe kështu mendova se mos është ndonjë dhuratë nga ata.”, tha ai. /abcnews.alEdit“Kam parë UFO tre net rresht”, habit kosovari: E thirra Policinë, NATO e ka parë incizimin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *