January 29, 2023

Kjo është vajza ime Blerta ajo sot mbush 24 vjec, kush me uron zoti i dhashtë atë që i mungon. Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj. Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate q e i mungon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është vajza ime Blerta ajo sot mbush 24 vjec, kush me uron zoti i dhashtë atë që i mungon. Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj. Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate q e i mungon/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *