March 30, 2023

Çështjes së liberalizimit të vizave pritet së shpejti t’i largohet pluhuri nga sirtarët e BE-së.Dy javë para se Kosova të jetë në agjendën e grupit punues të Këshillit Evropian më 13 tetor, do të realizohet një vizitë e rëndësishme në Kosovë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jan Lipavsky, ministër i Jashtëm i Çekisë, shtetit që udhëheq presidencën e BE-së, gjatë së enjtes do të qëndrojë në Prishtinë.Kryediplomati çek fillimisht do të pritet në takim nga zëvendëskryeministri Besnik Bislimi, pastaj nga shefi i tij, kryeministri Albin Kurti dhe më pas nga presidentja Vjosa Osmani.Agjendën e tij e ka konfirmuar Qeveria e Çekisë për RTV Dukagjini.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *