January 29, 2023

E mban me krenari emrin e xhaxhait të vet i cili ra dëshmor për lirinë e ardheut.Edhe babai i tij Shkëlzeni e dha jetën për Kosovën.Luan Haradinaj, sot arriti një sukses të madh në karrierën e tij si ushtarak.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai diplomoi në kursin bazik për Inteligjencë Ushtarake në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.Suksesit të nipit iu gëzua edhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj.“Luani i ri sot diplomoi në MIBOLC, kursi bazik për Oficer të Inteligjencës Ushtarake në SHBA. Ai na bënë krenarë të gjithëve, Shkelzenin dhe gjithë kombin. Nderime Atdheut, Luan”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *