January 29, 2023

Mεshkujt më paragjykοjnέ kot”- ModeΙja shqiptare e thotë trοç: Marr 1500 për…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Modelja Belinda Dragoti, e cila u bë e njohur si velina e emisionit ka folur për bukurinë dhe inteligjencën, që një femër zotëron dhe kush vlerësohet më shumë ditët e sotme..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Modelja Belinda Dragoti, e cila u bë e njohur si velina e emisionit ka folur për bukurinë dhe inteligjencën, që një femër zotëron dhe kush vlerësohet më shumë ditët e sotme..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *