March 31, 2023

Kjo është një histori e mrekullueshme, e përzemërt, por është krejtësisht tron.di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba.62-vjeçar është di.ag nosti k.uar me ka.nc.er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeçare martohet me dashurinë jetën e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është një histori e mrekullueshme, e përzemërt, por është krejtësisht tron.di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba 62-vjeçar është di.ag nosti k.uar me ka.nc.er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeçare martohet me dashurinë jetën e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *