February 6, 2023

Gastriti përcaktohet kryesisht si pezmatim i mukozës që është përgjegjës për krijimin e një shtrese qelizash që mbulojnë pjesën e brendshme të stomakut dhe e mbrojnë atë nga acidet e stomakut.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky inflamacion kryesisht ndodh për shkak të konsumit afatgjatë të barnave të tilla si aspirina dhe ibuprofen, nga konsumimi i tepërt i alkoolit, kafesë ose ushqimeve të tjera irrituese që irritojnë dhe “kafshojnë” mukozat.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mjekësia popullore njeh një ilaç të shkëlqyeshëm natyral që lehtëson dhimbjen, qetëson gastritin dhe shëron mukozën në vetëm tre ditë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përveç shkaqeve të mësipërme, ekziston një bakter i quajtur Helicobacter pylori që sulmon epitelin e stomakut dhe shkakton këtë problem shëndetësor.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *