March 30, 2023

Punonjësit p ublikë të Floridës kanë zb uluar diçka të pazakontë: një tunel të vogël kl austrofobik që të çon në Chase Bank, tha F BI.Pas d enoncimit të qytetarëve se në patopat është shfaqur një gropë, ata kanë dalë në terren për ta riparuar. Megjithatë, ata zb uluan se vr ima ishte në fakt një tunel prej rreth 445 metrash, i cili kishte kabllo dhe një gj enerator brenda.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ai është shumë i vogël dhe kl austrofobik”, tha a gjenti i F BI-së, Michael Levenrock, i cili drejton h etimin. Tuneli nuk të çon drejtpërdrejt në bankë, por F BI tani po h eton një t entativë të m undshme gr abitjeje që mund të pl anifikohet. Asnjë a rrestim nuk është bërë deri më tani. – Ata synuan ATM-në. “Unë nuk shoh asnjë arsye tjetër,” tha Levenrock.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *