February 6, 2023

Mërgimtari Mehdi Fana, pretendon se gjatë rrugës me veturë për në vendlindje në Serbi i janë vj.edhur para dhe ari me vlerë mbi 3 mijë e.uro.Fana thotë se në veturë kanë pasur rreth 1 mijë e 400 e.uro dhe disa stoli ari në vlerë mbi 2 mijë e 500 eu.o.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Tu ardhë në Kosovë e kemi vërejt se ka pasur diçka si vjedhje, na kanë plaçkitur diku 1 mijë e 400 euro dhe ari nuses në vlerë 2 mijë, 2500 e.uro”, ka thënë ai në RTV Dukagjini.Fana ka bërë apel që qyte tarët të mos lënë gjërat e tyre me vlerë në veturat e tyre derisa kalojnë nëpër Serbi. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *