March 31, 2023

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci, ka njoftuar se do të ndërtohen edhe pesë çerdhe të reja në disa komuna.Nagavci tha se ndërtimi i tyre do të bëhet Prishtinë, Gjakovë, Gjilan, Kamenicë dhe në fshatin Dobeçan të Gjilanit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ndërtimi i këtyre objekteve pritet të fillojë javën e ardhshme. Si Ministri e Arsimit jemi në kontakt edhe me komunat tjera për evidentimin e hapësirave për ndërtimin e çerdheve të reja” – tha Nagavci.Ajo i prezantoi edhe objektet e tjera të cilat MASHT-i do të i shndërroi në çerdhe në disa komuna të Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *