March 31, 2023

Zëvendëskryetari i Preshevës, Almin Shaqiri, në Sytë 7 në Klan Kosova, tha se ende asnjë cent nga ajo shumë e ndarë prej 2 milion eurove nga Kosova nuk ka shkuar në Luginë.Sipas Shaqirit, paratë nuk kanë shkuar në asnjërën nga të tre komunat si Presheva, Bujanoci e Medvegja.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zëvendësi i Shqiprim Arifit, në Sytë 7 tha se kanë kërkuar arsye nga Qeveria e Kosovës, por ende nuk kanë marr asnjë përgjigje se pse po vonohen këto mjete financiare.Shaqiri, tha se nuk shpreson se këto para do të vijnë sivjet, pasi veçse po përfundon edhe viti fiskal. Sipas tij, të njëjtat mjete kurdo që do i marrin janë tepër të mirëseardhura për ata.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *