March 31, 2023

Ministri i jashtëm i Serbisë, Nikolla Sellakoviq ka deklaruar se “pret” që Kroacia ta tërheqë njohjen e pavarësisë së Kosovës.“Jo vetëm për shkak të përkushtimit ndaj ligjit ndërkombëtar, por edhe sepse, ne shpresojmë që Kroacia e sheh rëndësinë e ndërtimit të marrëdhënieve të qëndrueshme të fqinjësisë së mirë me Republikën e Serbisë”, ka pretenduar Sellakoviq në një kumtesë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai kështu i është përgjigjur deklaratës së shefit të diplomacisë kroate, Gordan Gërliq Radman, se njohja e pavarësisë së Kosovës nga Serbia është e pashmangshme, thuhet në njoftim.Selakoviq ka vlerësuar se me këtë deklaratë Gërliq Radman “ka dalë nga korniza e politikës zyrtare të BE-së”, e cila është në pozicion “neutral ndaj statusit në këtë çështje”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *