February 6, 2023

Nisma e Ballkanit të Hapur është duke u përballur me vështirësi në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, pasi partitë opozitare, VMRO DPMNE, kanë bllokuar miratimin e disa ligjeve që kanë të bëjnë me këtë iniciativë. Opozita është duke i bllokuar këto ligje në Komisionet e Kuvendit të Maqedonisë, të cilat udhëhiqen nga ata.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas kryetarit të VMRO DPMNE, Hristijan Mickoski, nëse nuk raporton qeveria se çfarë është iniciativa e Ballkanit të Hapur dhe të sqarojë se çfarë kërkon Maqedonia e Veriut në një grup rajonal me Serbinë dhe Shqipërinë, këto projektligje nuk do të shkojnë për miratim në kuvend.“Kur të marrim të dhëna se cili është qëllimi i iniciativës dhe çfarë sjell ajo për vendin tonë, atëherë mund të ulemi dhe të flasim më konkretisht për mbështetje apo mosmbështetje”, ka shtuar Mickoski.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *