February 6, 2023

Milazim Krasniqi, profesor i gazetarisë në Universitetin e Prishtinës, ka bërë një status në lidhje me grevën e SBAShK-ut.Në fakt, ai ka dhënë një propozim për të dalë nga kriza.Propozim: Propozoj që të nisim një aksion, që të mbledhim shumën e parave që duhen për të mbuluar kërkesën e SHBASH-ut dhe administratës publike.Meqë qeveria Kurti po refuzon çfarëdo zgjidhjeje të drejtë, ne si shoqëri mund ta gjejmë zgjidhjen me një aksion solidariteti.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kosova ka përvojë në këtë aspekt, sepse në vitet 90 shkollën e kemi mbajtur me kontribute vullnetare dhe me fondin e 3%.Si fillim propozoj që Halil Kastrati me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit” të jenë bartës të atij aksioni, natyrisht në bashkëpunim me sindikatat e Kosovës.Jam i bindur se ato para mund të mblidhen në kohë rekorde, para se Kurti e Murati të kthehen nga Japonia.Ndërsa me paratë që ata nuk po ua japin mësuesve tanë, ata mund të paguajnë faturat e reja të energjisë, që do të shpenzohet nga serbët në veriun e vendit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *