March 31, 2023

Shqiptari në e.migrim e kishte lënë shtëpinë bosh në atdhe, komshiu i bën atë që se kishte menduar kurrëKRU “Prishtina” përmes Fa.ceb.ook-ut ka identifikuar një konsumator të papërgjegjshëm, i cili ia vj.edh ujin e pijshëm një gruaje që jeton jashtë Kosovës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Në këtë fotografi, realizuar nga vendi i ngjarjes, shihet qartë se si një gruaje që je.ton jashtë Republikës së Kosovës ia vj.edh ujin e pijshëm një konsumator i papërgjegjshëm, në afërsi.Konsumatori i papërgjegjshëm e largon gy.pin (13) dhe e vendos te g,ypi (16)”, thuhet në njoftim.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *