March 31, 2023

i ti Eliminoni Paraziitët e Zorrëve: Ja Receta..

Komponimet e squfurit që përmban qepa, të kombinuar me përbërës të tjerë, janë efektive kundra paraziitëve të zorrëve dhe përshpejtojnë kurimin e probleemeve të lidhura me toTrupi ynë mund të sëmuurett edhe përmes ushqimit. Ky është rasti i paraziitëvee që jetojnë brenda zorrëve tona dhe që shkaktojnë dhimbbjee të forta të barkut. Për të luufttuaar këta parazitë, ju rekomandojmë 4 metoda me bazë qepën e kuqe.
Çfarë janë parazitët e zorrëve?

Me ‘parazitë të zorrëve’ i referoheni në mënyrë të përgjithshme një innfeekksionni të zorrëve të shhkaktuar nga paraziitët, më i zakonshmi prej të cilit është Enterobius viirmicuulariis i cili shhkakton dhe inffekksioneet paraziitare shumë të zakonshme tek fëmijët.
Cilat janë simptomat?
▪ Dhimbbjee të vazhdueshme të barkut
▪ Fryrje ose gazra
▪ Lodhje e shpeshtë pa arsye

Sallatë me qepë, hudhër dhe avokado. Komponimet e squfurit dhe flavonidet e qepës së kuqe lejojnë eliminiimin e agjentëve të ndryshëm të dëmmshëm brenda trupit. Duke i kombinuar ato me hudhrën dhe avokadon, krijoni një përzierje të mrekullueshme kundër parazitëve të zorrëve.
Përbërësit:

– 1 qepë e kuqe
– 1 avokado
– 3 thelpinj hudhër
– arra (sipas dëshirës)
– 10 fara kungulli
Përgatitja:

Qëroni dhe grini qepën.
Prisni në copa tulin e avokados.
Grini hudhrat.
Piqni pak farat e kungullit.
Përzieni gjithë përbërësit, në fund shtoni arrat sipas dëshirës.

Lëng qepe
Lëngu i qepës së kuqe është shumë i efektshëm për përshpejtimin e transitiit të zorrëve, prandaj i ‘dëbonn’ shpejt paraziitët e zorrëve.
Përbërësit:
6 qepë të kuqe
pak ujë
Përgatitja:

Grini 6 qepët dhe vendosini në një enë të madhe. Hidhni ujë aq sa të mbulohen. Lërini të qëndrojnë për një natë.
Në mëngjes, pini një filxhan me lëngun e qepëve me stomak bosh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *