November 28, 2022

Një t ragjedi e kaloi, i shoqi i ndërroi jetë. Mbeti e vetme me tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë të vogël. Por dukej se fati i keq për këtë grua s’do të mbaronte këtu. I biri veçse 7 vjeçar, u sëmur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Enkelejda: Jam nënën e vetme, kam tre fëmijë. Dy vajza e një djalë. Ka një muaj e më shumë që kishte një kollë. E Sollëm me urgjencë në Pediatri dhe rezultoi se kishte leuçemi akute dhe ka prekur 84% të trupit të tij. U shokova, nuk doja ta pranoja. Kjo është historia e Enkelejdës dhe e Ezelit,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

7 vjeçarit të sëmurë rëndë. Për emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët” Enkelejda tregoi morinë e vuajtjeve që përjetoi kur mësoi se mund të humbte edhe të birin. Enkelejda: Të të përmbyset jeta në çast, si një kështjellë rëre. Të të ikin e zhduken të gjitha ëndrrat, të mbetesh në mes të detit. Mua më iku burri dhe e konsiderova si sprovën e jetës, e thash është misioni im që të rris e vetme këta tre fëmijë, por kjo ishte e tepërt… nuk dua ta mendoj se pa atë djalë jeta ime nuk ka kuptim/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *