March 31, 2023

Ka më shumë se një vit që prej se Kosova po përballet me krizë energjetike. Kriza që po mbretëron edhe në Evropë po arsyetohet me ngritjen e çmimeve në tregjet ndërkombëtare.Zëdhënësi i KEDS-it, Viktor Buzhala ka folur për Indeksonline duke analizuar situatën me të cilën pritet të përballet Kosova. Buzhala ka thënë se Kosovën e pret një dimër i paparishikueshëm.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Realisht Kosova është në krizë energjetike, që nga viti i kaluar aktualisht jemi në situatë emergjente, gjendja është pragjile, fatkeqësisht në vend që të ulet konsumi, gjatë muajit shtator është vërejtur një rritje e konsumonit, që shkon afër 5% në nivel mujor, ndërsa ditëve të fundit rritja ka qenë shumë e madhe. P, sh dje ka qenë 10% më tepër se dita e njëjtë vitin e kaluar, indikacioni janë të përkeqësimit. Aktualisht gjendja është stabile, nuk ka kufizime të energjisë elektrike, kërkesa po mbulohet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo, ne jemi duke ju trembur shumë dimrit, çka do të ndodh gjatë dimrit kur kërkesa vazhdon të rritet tutje, për shkak se qytetarët ngrohen me energji elektrike masivisht”, theksojë Buzala.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *