February 6, 2023

Një 25-vjeçar, i cili ka lindur me pa raliz ë cerebrale, ndihmon familjen e tij të varfër duke ngritur tulla me dhëmbë, çdo ditë!Shi Junke merr të ardhura nga “shfaqja”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

që bën për 250,000 ndj ekësit e tij në internet.Babai i tij ka ndërruar jetë 4 vite më parë, kështu që atij i ka rënë bar ra e kujdesit ndaj familjes, edhe pse është vetë i së murë.Me të ardhurat që fiton, rreth 160 pound në muaj, ai blen ushqim për familjen dhe paguan shpenzimet e shkollës për motrën e tij më të vogël.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shi jeton me nënën dhe motrën e tij 12-vjeçare në provincën, Henan të Kinës. Motra tjetër e tij, që është 18-vjeç, punon në një qytet tjetër.Duke folur për Dahe.cn, i riu u shpreh:Unë dua të vërtetoj që jam po aq i aftë sa dhe të tjerët. Dua gjithashtu edhe të bëj para për të mbajtur me bukë familjen.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *