March 24, 2023

Aktori Paul Sorvino u nda nga jeta të hënën në mëngjes .Paul, i cili është babai i aktorëve Mira Sorvino dhe Michael Sorvino, “ka ndërruar jetë nga shkaqe natyrore dhe kishte pasur probleme shëndetësore gjatë viteve të fundit”, raporton “People.”Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Zemrat tona janë thyer”, shkruan gruaja e tij Dee Dee në njoftimin e publikuar.“Nuk do të ketë kurrë një Paul Sorvino tjetër, ai ishte dashuria e jetës sime dhe një nga interpretuesit më të mëdhenj që ka zbukuruar ndonjëherë ekranin dhe skenën. Jam plotësisht e shkatërruar. Dashuria e jetës sime dhe njeriu më i mrekullueshëm që ka jetuar ndonjëherë është zhdukur.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *