April 2, 2023

Kryeministri Edi Rama do takohet nesër me ambasadorët e huaj në vendin tonë.“Kryeministri Rama ka thirrur të gjithë anbasadorët e akredituar në Tiranë në një mëngjes pune për ti bindur lidhur me draftin e aministinë fiskale. Nuk dihet nëse do arrijë Rama ti bindë apo ambasadorët do bindin Ramën për tu tërhequr”, thuhet nga burimet e mediave.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *