January 29, 2023

13 tetori është një datë goxha e rëndësishme për Kosovën.Kjo pasi që në agjendën e Këshillit Evropian do të jetë çështja e liberalizmit të vizave.E optimiste u shpreh edhe deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje Fjolla Ujkani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ujkani tha në Edicionin Special në Klan Kosova se brenda eurodeputetëve ka atmosferë tejet pozitive.“Është tejet e rëndësishme që kjo ka arritur të hyj në agjenden e Këshillit Evropian. Dhe duke pasur parasysh se e kemi një atmosferë tejet pozitive nga eurodeputetët besoj që kjo frymë do të vazhdojë edhe në mbledhjen më 13 tetor” -tha Ujkani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *