February 6, 2023

Ndonëse kanë kaluar dy dekada nga ndarja e tij nga jeta, Vesa Luma e kujton plot mall të atin në përvjetorin e tij të lindjes.Këngëtarja ka rrëqethur të gjithë me dedikimin prekës për babin e ndjerë.Urime ditëlindjen në parajsë baba.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sa shumë do doja ta njihje Lianin që po trashëgon shumë nga ti.Do festojmë sot për jetën tënde të shkurtër, por që e jetove me pasion dashuri dhe ndershmëri deri në ditën e fundit”,-shkroi Luma .Kujtojmë që në shkurt të këtij viti u shënuan 20 vite që nga momenti që babai i këngëtares u nda nga jeta.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *