March 30, 2023

Florjan Binaj është një nga aktorët e humorit më të dashur për publikun shqiptar. nGjatë emisionit Shiko kush luan, aktori tha se nëse nuk do të kishte njohur Sadinën, bashkëshorten e tij në Lice, sot do të kishte në krah moderatoren e njohur Bora Zemani.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjatë lojës me pyetje direkte, Aurela Hoxha e pyeti Florin: Me kë nga vajzat e ekranit do të ishe lidhur nëse nuk do të kishe njohur Sadinën në shkollë të mesme?Dhe përgjigja e tij ishte e qartë: Do të isha me Bora Zemanin!Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *