March 22, 2023

Nexhmi Hoxha, nga Këshilli i Prindërve të Kosovës, ka thënë se është shqetësues fakti që fëmijët nuk ia filluan mësimit sot, por të pritet deri të hënën.Në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, ai ka shtuar se me avancimin e teknologjisë, koordinimi për nisjen e mësimit do të mund të bëhej shpejt.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Është jashtëzakonisht shqetësues ky trend i mosinteresimit për t’i kthyer fëmijët nëpër shkolla, duke pasur parasysh se tashmë teknologjia është aq e avancuar dhe ka mundësi të merret opinioni i SBAShK-ut për një kohë jashtëzakonisht të shkurtër”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kemi qenë optimistë se kjo do të ndodhë dje dhe fëmijët tanë do të kthehen në shkolla sot dhe jo të hënën. Është shqetësuese edhe në parlament edhe në qeveri kur bëjnë thirrje që fëmijët të kthehen në shkollë të hënën dhe nuk thonë nesër”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *