April 2, 2023

Të hënën në programin “Abc e Pasdites” me Ermal Peçin ishte i ftuar Ilir Shaqiri. Biseda më të u ndal në disa drejtime, familje, pjesëmarrja e tij në formate të ndryshme televizive dhe miqësitë të cilat ka krijuar aty. Duket se në çdo zgjedhje të tij, Iliri do tërheqë vëmendjen e publikut dhe medias online. Aludime që pse pranoi të ishte pjesë e “Dance with me” dhe pse refuzoi “Dance with the stars”, apo nëse është ose jo kryetar i jurisë në spektaklin ku ai tashmë është.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“U fol për shumë gjëra, aludime nga më të ndryshmet… sikur nuk doja, sikur nuk më donin. Fakti është ajo që shkruajta. Unë preferoj që t’i them gjërat vetë, mos t’i interpretojnë të tjerët, kam mundësi ta bëj këtë gjë dhe e kam bërë gjithmonë shumë shqeto siç the dhe ti… po ab uzohej me lajmin sepse nuk është drejtë që të ketë trasnformime mendimi sepse unë nuk kisha dhënë asnjë lloj mendimi. Kështu që unë ndjeva ta sqaroja këtë gjë, është thjesht një moment kur njerëzit nuk flasin, nuk ka komunikimin dhe mos komunikimi të çon në atë që është mos përfundimi i gjërave”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *