April 1, 2023

Kuvendi i Kosovës ka dështuar ta miratojë Projektligjin për Edukimin e Hershëm, pasi në sallë ishin vetëm 60 deputetë, ku të gjithë votuan pro. HAP REK IAMEN ME POSHTEE, pas kësaj numri i deputetëve të pranishëm u rrit në 61, ndërsa ishte kryetari i kuvendit, Glauk Konjufca, ai që shkaktoi të qeshura, pasi tha se “një herë mendova se u bëmë 62 deputetë, por qenka Ismeti”, njofton Klankosova.tv.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tutje, të qeshurat vazhduan pasi Konjufca tregoi edhe një batutë me sekretarin e kuvendit, Ismet Krasniqin.“Pasi jemi duke ndejtë, a ua tregoj një batutë? Një batutë për Ismetin po ua tregoj. Një grua në moshë, familjare e dikujt prej deputetëve, e thërret dhe i thotë “çka është puna e atij Bajrush Xhemajlit që herë po ulet atje, herë te kryetari i kuvendit këtu”.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *