March 24, 2023

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duke folur për grevën dhe rritjen e pagave, e ka përsëritur faktin se nuk ka qenë zotim i tij elektoral rritja e pagave.Kurti ka thënë se çmimet nuk janë shtrenjtuar vetëm për mësimdhënësit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Në markete nuk shkruan se këto produkte janë më shtrenjtë vetëm për mësimdhënësit. Nëse do të ndodhte kështu, atëherë do të ishte problem specifik”, ka deklaruar KurtiAi tutje ka thënë se nuk ka qenë zotim dhe as premtim rritja e pagave.Ndërsa ka theksuar se VV’ja ka garuar në zgjedhjet e fundit me platformën për punësim dhe drejtësi, por s’ka pasur synim për rritje pagash.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *