February 6, 2023

Enton Abilekaj thotë se dokumentat që janë publikuar nga hakerat iranianë, të siguruara nga emailet e ish Drejtorit të P.olicisë së Shtetit, Gledis Nano, tregojnë se p.olicia dhe k.rimi bashkëpunojnë, siç e dëshmon fakti që DEA kishte informuar p.olicinë për kokainën që trafikon Zico sha (Banaking), por p.olicia nuk ka bërë asgjë, apo njohuritë mbi lëvizjet e Talo Çelës të cilin nuk e a.rrestonin.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

I ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV, Abilekaj tha:Urdhëri i prokurorit që ka dalë sot, është panik i Edi Ramës. Nuk i lejohet të japë atë urdhër, sepse duhet të dalë me vendim gjykate.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E ka bërë nga paniku i Ramës, që tregon se si e drejton shtetin me celular, tregojnë se si ky njeri e mban pushtetin me k.rimin.
Këto janë fakte që kërkojnë dorëheqjen e kryeministrit”, deklaroi Abilekaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *