November 28, 2022

Bora publikoi një foto me Donaldin dhe konfirmoi zyrtarisht lidhjen. Ndërkohë, tani është publikuar edhe promoja e intervistës së moderatores nga vëllezërit Veshaj.Duket se Bora ka folur për gjithçka, duke u ndalur veçanërisht te raporti me Donaldin. Madje, kur bëhet fjalë për vështirësitë në çift, ky i fundit në një moment shprehet: Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Më shumë ziheshim se loznim, më shumë ziheshim se flisnim, një fjalë të mirë nuk ia thonim njëri-tjetrit”.Sa i përket ribashkimit, aktori ka zbuluar se ka qenë ai që e ka marrë hapin e parë duke i shkruar Borës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *