March 24, 2023

Ministrja Artane Rizvanolli, ka deklaurar se na pret dimër i vështirë, shkaku i krizës me energjinë pas luftës në Ukrainë. Mes masave që ministrja tha se mund të bëj secili prej nesh ‘është kursimi për cdo ditë i energjisë brenda mundësive’.Në Kuvend, ministrja veç tjerash rekomandoi ‘të izolohen shtëpitë’.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Pritjet për dimrin janë plotësisht të paqarta. Çka mund të bëj secili e secila nga pjesën e tij të vogël është kursimi brenda mundësive çdo ditë. Çka mund të bëjnë familjet është të marrin masat për izolimin e shtëpive para se të vijnë temperaturat e ulëta”, tha ajo.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *