April 2, 2023

Sot kanë votuar mësimdhënësit në vendin tonë në lidhje me propozimin e SBAShK-ut dërguar anëtarësisë për pezullimin e grevës deri në janar dhe fillimin e mësimit me 3 tetor. E në lidhje me këtë, kryetar i sindikatës së shkollës “Emin Duraku”, Nuhi Dema në një intervistë për “Info Magazine” në Klan Kosova ka thënë se shumica e mësimdhënësve në këtë shkollë janë deklaruar për fillimin e procesit mësimor. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Procesi ka shkuar mirë, nuk ka pasur ndonjë pakënaqësi dhe si rezultat shumica e mësimdhënësve janë deklaruar për fillimin e procesit mësimor, pra për pezullimin e grevës deri në janar”, u shpreh ai.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *