March 23, 2023

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi, në seancën e sotme plenare ka qenë i pranishëm, si rrallë herë.Me këtë rast ministri Latifi ka folur për ikjen e mjekëve nga Kosova si dhe mungesën e anesteziologëve.Latifi tha se me këtë çështje si ministri janë duke u marrë në vazhdimësi, ndërsa ka shtuar se një problem të tilla e kanë edhe shtetet e tjera, si Austria, Zvicra, Greqia e shumë vende të tjera.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Në çdo moment jemi duke u marrë me këtë çështje. Javën e kaluar isha në Greqi, edhe atje është i njëjti problem. Po ashtu, Austria, Zvicra dhe shumica e vendeve po përballen me këtë problem, pra me largimin e punëtorëve shëndetësorë”, tha ai.Ministri po ashtu tha se çështja e anesteziologëve është injoruar dhe lënë pas dore për shumë vite, si shumë sektorë të tjerë të shëndetësisë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *