March 23, 2023

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj ka reaguar pas lajmit se një metër dru në Prishtinë po shitet deri në 100 euro.Ai përmes një statusi në Facebook, ka pyetur se a ka Qeveri ku vend e institucione që kujdesen për qytetarët?Sipas tij, Qeveria po tallet me qytetarët duke bërë thirrje për kursim të energjisë, duke e quajtur këtë turp të pa fund.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Deri 100 euro një metër dru!!!A ka qeveri ky vend?!A ka në këtë vend institucione që kujdesen për qytetarët e vet?!E në vend të kësaj këta kanë zgjedhë të tallen me ne, jo hiqni prej rryme lojërat e fëmijëve, jo izoloni shtëpitë, jo lahuni nga dy persona…Turpi i tyre nuk paska fund”, ka shkruar Selmanaj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *