November 28, 2022

Joe Biden është zotuar se Shtetet e Bashkuara nuk do t’i njohin kurrë pretendimet e Rusisë mbi Ukrainën. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo derisa Moska po përgatitej të aneksonte disa zona të okupuara të Ukrainës, raporton Sky News, transmeton Klankosova.tv.Biden denoncoi referendumet që forcat pro-ruse zhvilluan në zonat e Ukrainës si një “mashtrim absolut”, duke thënë se rezultatet u prodhuan në Moskë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *