April 2, 2023

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu, ka akuzuar Qeverinë se duke mos qenë e aftë t’i menaxhojë situatat e krizës, përgjegjësinë po e hedh tek qytetarët.Sipas Deliut, vetvetiu, Qeveria po e krijon njëm mjedis të mbijetesës së më të fortit.“Ata që nuk kanë mundësi të izolojnë shtëpitë do të kenë një dimër të ftohtë, ndërsa ata që nuk mund të përballojnë çmimet do të kenë një sofër të varfër”, shkroi Deliu.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nuk është roli i Qeverisë për t’i shpjeguar situatat, por për t’i menaxhuar ato”, përfundoi Deliu.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Postimi i plotë i saj:
Duke qenë e paaftë t’i menaxhojë situatat e prodhuara nga kriza e energjisë dhe rritja e inflacionit, Qeveria zhvendos gjithë barrën e përgjegjësisë te qytetarët, duke krijuar kështu vetëvetiu një mjedis shoqëror të mbijetesës së më të fortit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *