January 29, 2023

Edhe një herë, Rexhep Tajip Erdogan planifikon të ulë presidentin rus Vladimir Putin me këmbë në tokë, por duket misioni i tij nuk është i lehtë.Kreu i shtetit turk rrëfeu se homologu ukrainas Volodymir Zelensky ka kërkuar mbështetjen e Turqisë për rajonet e prekura ku u mbajtën referendumet e konsideruara të paligjshme nga perëndimit, dhe që “ta bindim Putinin” të heqë drtë nga planet e tij. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Do të dëshiroja që të mos i mbanin këto referendum dhe që ne të mund të zgjidhnim këtë problem në rrugë diplomatike”, u shpreh Erdogan. Ekspertët perëndimorë besojnë se Putin po tenton të marrë kontrollin e territoreve ukrainase përmes referendumeve, duke qenë se diçka të tillë nuk arriti dot ta bënte në fushëbetejë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *