November 25, 2022

Ne nuk ishim të sigurtë se a ishte rruga e lirë, apo jo, sepse në mesditë, më 28 shkurt 1998, te vendi i quajtur “te betoni”, në rrugën Skënderaj – Drenas, kishte pasur luftime. Aty kishin luftuar Njësiti i Llaushës, Islam, Liman e Sejdi Geci. Një pjesë e konvojit të policisë së shkijeve, dyshohei se ka mbetur te Lisat e Xanit. Unë e pyeta Ademin:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

– Nipash çka po thua ti? A po nisemi a jo?
Ai m’u përgjigj: – Tash do të kalojmë këndej, kush do me ardhë me ne mund të vijë!Ne dëgjuam Komandantin Legjendar, Adem Jasharin dhe u nisëm. Ademi, Sylejman Selimi, Musli Geci e Nuradin Lushtaku shkuan pjesës së poshtme, nën shtëpitë e Xanëve. Ndërsa ne grupi tjetër jemi nisur stomit tjetër me qëllim për ta kaluar rrugën.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *