March 24, 2023

Mediet e huaja raportojnë se linja ajrore përshtati 6 sediljet në aeroplan për të bërë të mundur qendrimin e 25-vjeçares.Zhvilluesja 25-vjeçare e softuerit donte të udhëtonte në SHBA për të bashkëpunuar me Guinness për event.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gelgi u tha gazetarëve në Aeroportin e Stambollit se ishte shumë e emocionuar që do të udhëtonte me avion për herë të parë dhe se ky fluturim ishte shumë i rëndësishëm për të. Gelgi jeton në Karabuk, Türkiye, rreth 200 kilometra në veri të kryeqytetit, Ankara.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *