March 24, 2023

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka marrë pjesë në pritjen e organizuar nga ambasadori i Gjermanisë Jorn Rohde, në Ditën e Bashkimit të Gjermanisë.Kurti tha se miqësia mes Kosovës dhe Gjermanisë është e veçantë. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai theksoi se të dy vendet ndajnë konceptimin e njëjtë të të drejtave themelore të njeriut dhe të vlerave liberale dhe sociale.Numri një i Qeverisë shtoi se 29 shtatori duhet të kujtohet dhe festohet me gëzim pasi Gjermania kaloi një kryengritje paqësore dhe se qytetarët e Republikës Demokratike Gjermane nuk do t’u frikësoheshin më të shtënave vdekjeprurëse te kufiri apo që po spiunoheshin nga shteti i vet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *