April 2, 2023

000221-A-8552S-001 Soldiers from the U.S. ArmyÕs Bravo Company, 3rd Battalion, 504th Parachute Infantry Regiment, and United NationsÕ police move down a muddy alley way in Mitrovica, Kosovo, as they conduct a house-to-house search for weapons on Feb. 21, 2000. The soldiers are attached to the 82nd Airborne Division, Fort Bragg, N.C., and are deployed to Kosovo as part of KFOR. KFOR is the NATO-led, international military force in Kosovo on the peacekeeping mission known as Operation Joint Guardian. DoD photo by Sgt. Brendan Stephens, U.S. Army. (Released)

Dervish Krasniqi, i njohur ndryshe edhe si Dervish milici, ishte arrestuar me parë nga Policia e Kosovës, por më pas u la i lirë nga shteti i Kosovës, shkruan RepublikaOnline.netAi ishte i njohur për k eqtrajtim ndaj popullatës civile në rajonin e Klinës, gjatë luftës së fundit në Kosovë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, në rrethinën e Klinës njihet edhe një i till për të bëmat e njejta.Danë Balaj, figuron në shumë lista të krimineleve serb, si pjestar i milicisë serbe.Ai, njejt si Dervish Krasniqi, njihej për k eqtrajtim ndaj popullatës civile në rajonin e Klinës.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *